Hovedretter

Biffretter

11. Chop seuy á-lá Hong Kong. – En skikkelig blanding av biff, kylling og kongereker i soyasaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.220 / Kr.200Takeaway

12. Barbecue á-lá Kina. Biff, svinekjøtt og kylling i barbecuesaus. Serveres med grønnsaker (Allergener: 5, 6, 7, 8, 9, 12)
Kr.220 / Kr.200 Takeaway

14. Kinesisk indrefilet med peppersaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.290 / Kr.260 Takeaway

15. ChilliBiff i szechuansaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9) *
Kr.200/ Kr.165 Takeaway

16. Biff chop seuy. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6 , 9)
Kr.200 / Kr.165 Takeaway

17. Biff i karrisaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: xxxxxxxxxx)
Kr.200 / Kr.165  Takeaway

18. Biff med bambusskudd, champignon, gulrot, løk og purre (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.165 Takeaway

19. Biff med løk, gulrot og purre (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.165 Takeaway

20. Biff med brokkoli, løk og gulrot (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.200/ Kr.165 Takeaway

20A. Pepperbiff med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.165 Takeaway

Thairetter

Disse tradisjonelle rettene er i utgangspunktet veldig sterke, velg mellom Mild, Medium og Thaisterk. Disse rettene er glutenfrie.

SUPPER
6A. Tom Ka Gai – Den tradisjonelle og populære kokossuppen fraThailand.blir en smalfull og velkrydret kokossuppe.
Kr.149/ Kr.130 Takeaway

6B.
TomYang Kung – Thailands svar på den kinesiske Pekingsuppen. Den er sur og sterk og med kongereker og grønnsakersmaker den helt fantastisk. (Allergener: 8)

Kr.149 / Kr.130 Takeaway

MIDDAGER
11A. Kaeng phet Gai – Kylling i rød karri Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av rød karri og kokosmelk.
Kr.240/ Kr.220 Takeaway

11B.
Kaeng KhiaoWan Gai – Kylling i grønn karri Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av grønn karri og kokosmelk.

Kr.240 / Kr.220 Takeaway

12A.
KaengphetNuea -Biffi rød karri Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av rød karri, kokosmelk og blir tilen smakfull og velkrydret rett
Kr.240 / Kr.220 Takeaway

12B.
KaengKhiao wan Nuea -Biffi grønn karri – Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av grønn karri, kokosmelk ogblir til en smakfull og velkrydret rett

Kr.240 /Kr.220 Takeaway

13A.
Kaeng Phet Gong – Kongereke i rød karri – Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av rød karri og kokosmelk.
(Allergener: 8)
Kr.240 /Kr.220 Takeaway

13B.
Kaeng Khiao wan Gong – Kongereke i grønn karri – Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av grønn karri og kokosmelk. (Allergener: 8)
Kr.240 / Kr.220 Takeaway

Norske retter

39. Biffsnadder av indrefilet med bearnaisesaus, salat og pommes frites (Allergener: 10, 11)
Kr.320 / Kr.300 Takeaway

40. 1/2 Kylling. Serveres med pommes frites og salat (Allergener: 10, 11)
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

41. Wienerschnitzel. Serveres med pommes frites og salat (Allergener: 6, 10, 11)
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

43. Karbonader serveres med grønnsaker,brun saus tyttebær, og poteter (Allergener: 1, 10)
Kr.200 /Kr.160 Takeaway

Fiskeretter

29. Kongereker chop seuy med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.230 / Kr.200 Takeaway

30. Kongereker i karrisaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 8)
Kr.230/ Kr.200 Takeaway

31. Innbakte kongereker med søtsur saus (Allergener: 2, 6, 7, 8)
Kr.230 / Kr.200 Takeaway

32. Kongereker i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.230 / Kr.200 Takeaway

33. Innbakt fisk med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

34. Innbakt blekksprut med søtsur saus (Allergener: 2, 6, 7, 9)
Kr.200 /Kr.160 Takeaway

Kylling, and og svinekjøtt

21. Kylling chop seuy med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

22. Kylling i karrisaus med forskjellige grønnsaker
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

23.
Kylling i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
*
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

23A.
Kylling i peppersaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)

Kr.200 / Kr.160 Takeaway

24.
Innbakt kylling med søtsur saus (Allergener: 6, 7, )

Kr.200 / Kr.160 Takeaway

24A. Innbakt kyllingfilet i hvetemel med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.200 / Kr.160 Takeaway

24B. Innbakt kylling med sesamfrø i søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.200 / Kr.170 Takeaway

25. Innbakt and med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr. 280 / Kr.260 Takeaway

26. Pekingand i soyasaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.280 / Kr.260 Takeaway

26A.
Pekingand i szechuan saus medforskjelligegrønnsaker (Allergener: 5, 6,  9) *

Kr. 280 / Kr.260 Takeaway

27. Sprøstekt svinefilet i søtsursaus med vannkastanjer, gulrot og grønnsaker. (Allergener: 7)
Kr. 200 / Kr.160 Takeaway

28. Svinekjøtt i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6,  9) *

Annet

36. Stekt ris med kylling,kongereker, egg ogamerikanske grønnsaker (Allergener: 2, 8)
Kr.180 / Kr.150 Takeaway

36B. Kinesiske nudler medbiff,kylling, egg og forskjellige grønnsaker (Allergener: 2, 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

Symbolforklaring
Rødt tall
– Inneholder hvete/gluten
Rød stjerne (*)  – Sterk saus/mat

Allergener

Åpningstider

MANDAG - TORSDAG
11:30 - 21:00

FREDAG
11:30 - 22:00

LØRDAG
12:00 - 22:00

SØNDAG OG HELLIGDAGER
13:00 - 21:00

24. DESEMBER
STENGT

KONTAKT OSS
37 09 88 98