Hovedretter

 

Biffretter

11. Chop seuy á-lá Hong Kong. – En skikkelig blanding av biff, kylling og kongereker i soyasaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

12. Barbecue á-lá Kina. Biff, svinekjøtt og kylling i barbecuesaus. Serveres med grønnsaker (Allergener: 5, 6, 7, 8, 9, 12)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

14. Kinesisk indrefilet med peppersaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.270 / Kr.240 Takeaway

15. ChilliBiff i szechuansaus. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9) *
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

16. Biff chop seuy. Serveres med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6 , 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

17. Biff i karrisaus. Serveres med forskjellige grønnsaker
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

18. Biff med bambusskudd, champignon, gulrot, løk og purre (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

19. Biff med løk, gulrot og purre (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

20. Biff med brokkoli, løk og gulrot (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180/ Kr.140 Takeaway

20A. Pepperbiff med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

Thairetter

Disse tradisjonelle rettene er i utgangspunktet veldig sterke, velg mellom Mild, Medium og Thaisterk. Disse rettene er glutenfrie.

SUPPER
6A. Tom Ka Gai – Den tradisjonelle og populære kokossuppen fraThailand.blir en smalfull og velkrydret kokossuppe.
Kr.140/ Kr.110 Takeaway

6B. TomYang Kung – Thailands svar på den kinesiske Pekingsuppen. Den er sur og sterk og med kongereker og grønnsakersmaker den helt fantastisk. (Allergener: 8)
Kr.140 / Kr.110 Takeaway

MIDDAGER
11A. Kaeng phet Gai – Kylling i rød karri Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av rød karri og kokosmelk.
Kr.220/ Kr.200 Takeaway

11B. Kaeng KhiaoWan Gai – Kylling i grønn karri Ensmakfull rett av kyllingfiletog ferske grønnsakersom wokkes i en blanding av grønn karri og kokosmelk.
Kr.220 / Kr.200 Takeaway

12A. KaengphetNuea -Biffi rød karri Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av rød karri, kokosmelk og blir tilen smakfull og velkrydret rett
Kr.220 / Kr.200 Takeaway

12B. KaengKhiao wan Nuea -Biffi grønn karri – Thai Marinert oksekjøtt og ferske grønnsaker somwokkes i en blanding av grønn karri, kokosmelk ogblir til en smakfull og velkrydret rett
Kr.220 /Kr.200 Takeaway

13A. Kaeng Phet Gong – Kongereke i rød karri – Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av rød karri og kokosmelk. (Allergener: 8)
Kr.220 /Kr.200 Takeaway

13B. Kaeng Khiao wan Gong – Kongereke i grønn karri – Marinerte kongereker og ferske grønnsaker somtilberedes i en herlig saus av grønn karri og kokosmelk. (Allergener: 8)
Kr.220 / Kr.200 Takeaway

Norske retter

39. Biffsnadder av indrefilet med bearnaisesaus, salat og pommes frites (Allergener: 10, 11)
Kr.250 / Kr.220 Takeaway

40. 1/2 Kylling. Serveres med pommes frites og salat (Allergener: 10, 11)
Kr.170 / Kr.140 Takeaway

41. Wienerschnitzel. Serveres med pommes frites og salat (Allergener: 6, 10, 11)
Kr.170 / Kr.140 Takeaway

43. Karbonader serveres med grønnsaker,brun saus tyttebær, og poteter (Allergener: 1, 10)
Kr.170 /Kr.140 Takeaway

 

Fiskeretter

29. Kongereker chop seuy med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

30. Kongereker i karrisaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 8)
Kr.200/ Kr.180 Takeaway

31. Innbakte kongereker med søtsur saus (Allergener: 2, 6, 7, 8)
Kr.220 / Kr.200 Takeaway

32. Kongereker i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 8, 9)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

33. Innbakt fisk med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

34. Innbakt blekksprut med søtsur saus (Allergener: 2, 6, 7, 9)
Kr.180 /Kr.140 Takeaway

Kylling, and og svinekjøtt

21. Kylling chop seuy med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

22. Kylling i karrisaus med forskjellige grønnsaker
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

23. Kylling i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9) *
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

23A. Kylling i peppersaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

24. Innbakt kylling med søtsur saus (Allergener: 6, 7, )
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

24A. Innbakt kyllingfilet i hvetemel med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

24B. Innbakt kylling med sesamfrø i søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

25. Innbakt and med søtsur saus (Allergener: 6, 7)
Kr. 250 / Kr.240 Takeaway

26. Pekingand i soyasaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9)
Kr.250 / Kr.240 Takeaway

26A. Pekingand i szechuan saus medforskjelligegrønnsaker (Allergener: 5, 6, 9) *
Kr. 250 / Kr.240 Takeaway

27. Sprøstekt svinefilet i søtsursaus med vannkastanjer, gulrot og grønnsaker. (Allergener: 7)
Kr. 180 / Kr.140 Takeaway

28. Svinekjøtt i szechuansaus med forskjellige grønnsaker (Allergener: 5, 6, 9) *
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

 

Annet

36. Stekt ris med kylling,kongereker, egg ogamerikanske grønnsaker (Allergener: 2, 8)
Kr.180 / Kr.140 Takeaway

36B. Kinesiske nudler medbiff,kylling, egg og forskjellige grønnsaker (Allergener: 2, 5, 6, 9)
Kr.200 / Kr.180 Takeaway

Symbolforklaring
Rødt tall – Inneholder hvete/gluten
Rød stjerne (*) – Sterk saus/mat

Åpningstider

Kinamat, thaimat og norsk mat.

Buffet alle dager frem til kl. 18, søndag kl. 20.

Åpent mandag til torsdag 12:00 – 21:00.
Fredag 12:00-22:00 | Lørdag 13:00-22:00

Søndag og helligdag 13:00 – 21:00.

 

KONTAKT OSS
37 09 88 98